Bosch overfræser bord

Her monterer jeg min overfræser fast på en lille kasse jeg har lavet – den skal så fungere som bord. Valgte lige at kræse lidt ekstra om mit bord – overfræser setup 😉 Følg mig på bloggen! Man sætter blot overfræseren fast i bordet og får dermed en stationær fræser.

Solid bordplade i jern, samt fødder af jern. Et robust og effektivt stykke værktøj fra BOSCH , en overfræser med masser af muskler.

Find nyt og brugt indenfor Elværktøj til billige priser på DBA. Billede viser overfræseren monteret på bordet. Transportkasse med tilbehør til overfræseren følger med. Bordet har kun været i brug en enkelt gang.

Overfræseren er pæn, velholdt og kun brugt ganske lidt. Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Bord til overfræser , Universalbord til overfræser.

Nypris hos Primus Danmark. Jeg ved dette er en gammel trå men jeg har alligevel spørgsmål til samme produkt: Jeg har en Bosch overfræser – vil den passe til dette bord ? Nogen forhandlere skriver nemlig, at den kun passer til Powercraft. Hvis den passer, så er er der et andet problem.

Min overfræser kræver, at man handler . Jeg overvejer stærkt at købe en ny overfræser i stedet for min billege grønne Bosch. Jeg er blevet lidt inspireret af dit opsæt og har Tritortools. TRITON TRA0som vist er magen til den du har købt.

Mindste bestillingsmængde = Detailpakning. Bestillingsmængder skal afgives i angivne intervaller for detailpakningen. Til universel fræsning og fremstilling af noter og. Til formatering af jævne eller kurvede emner.

Altid stort udvalg i fræsemaskiner og el-værktøj hos Harald Nyborg. Stort udvalg af fræsemaskiner og tilbehør fra mærker som Bosch og Ford hos Harald Nyborg. Vi forhandler fræsermaskiner og tilbehør fra en række anerkendte mærker, som aldrig skuffer med deres kvalitetsniveau, blandt andet fra Bosch , For Irwin Joran og Selekta.

Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. God kvalitet til den rigtige pris. Bosch fræser-programmet: Kvalitets-hårdmetalskær, optimeret skærgeometri og præcisionsslibning til ethvert formål. Jeg regner med at lave en mobil løsning i et mindre bord med en plade på 50x50cm eller 60x60cm som kan sættes oven på et af de arbejdsborde jeg i forvejen har.

Alt i tilbehør til overfræsere. Kutterhoveder, kopiringe og fræseskabeloner. Se det store udvalg og find det billigste tilbehør til din overfræser.