Drivhustermometer min max

Termometer til drivhuset? Se her vi har hele sortimentet fra Juiana på lager til lave online priser – dag til dag levering. JULIANA drivhustermometer. Internationale butikker.

Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.

Viser også den aktuelle. Kontrol af temperaturen er en nødvendighed for det effektive drivhus. Om vinteren og i det tidlige forår kan planterne let få frostskader, hvis der er for koldt i drivhuset.

Det er meget vigtigt at holde styr på temperaturen i drivhuset. Aflæs den aktuelle temperatur, og hold øje med hvor koldt og hvor varmt det har været i drivhuset. På den måde har man hele tiden kontrol med klimaet i drivhuset.

Jeg skal ha mig et min max termometer til mit drivhus.

De har hukommelse for minimum – og maksimumtemperatur (for begge følere) og så koster de kr. Og jeg har checket det til mit almindelige drivhustermometer , og de var helt enige! Hvilke… absolute bedste trådløse termometer?

Vitavia drivhustermometer viser den aktuelle temperatur. Overfladen på en grøn plante er ca. Her finder du alt i tilbehør til drivhuset.

Temperatur produkter – LTM Instruments ApSStort sortiment af både professionelle og billige digitale termometre. Vil du se hvad udsvinget på temperaturen i drivhuset har været? Juliana Min – max termometer bi-metal t. Minimum og maximum temperatur, kan dette termometer vise. Tilbud – tilbud på Min – Max drivhus termometer , Gør det selv. Visse planter kræver en bestemt jordtemperatur.

Levering: – hverdage. KLIK FOR AT TILFØJE DISSE VARER TIL INDKØBSKURV. En sender indgår, men kan suppleres.

Handy termometer til at kontrollere drivhusets temperatur, men kan også benyttes som jordtermometer.

Alle varer du ser på siden henvises til vores leverandør. Drivhus termometer med visning af min og max.