Ekstra tank kompressor

Denne kompressor er udstyret med en gallon luft tank , luft trykmåler, luftfilter, manometer og kan bruges med alle luft værktøj og dø inden for 2-mm. Tryktank, Ukendt, Tryktank, er blevet brugt som ekstra tank til kompressor. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Hej med jer 🙂 Står egentlig og godt kunne bruge en ekstra tank til min kompressor , da jeg nogle gange syntes der er for lidt luft på. Skrevet af Alfons Åberg. Kompressor til luftværktøj. Der medfølger ekstra ltr.

Garantien bortfalder hvis kompressoren opstilles uden ekstra beholder. Har sådan en lille L kompressor. Der vil jeg gerne have en ekstra tank på. Er det muligt, og hvordan ? Den gør jo kun sådan at kompressoren kan fylde den extra tank , når du ikke bruger luft.

Så der skal en stor tank til før det batter, hvis du køre trykket op på eks. Du kunne jo istedet købe en extra kompressor , det vil være . Effektiv ydelse : 5ltr. Hvis du stadig tænker på at få lidt ekstra tank kapasitet så snut ud til en autoophugger.

De har som typisk et par gastank liggende fra gamle biler. Jeg har selv købt en(95L) til min kompressor , gav en hund for tanken og som typisk sidder der en overtryksventil på tanken. Så du skal ikke være bange for at skidtet exploderer. Ja, jeg var så heldig at få en gratis kompressor , en FF Tornado fra engang i 80′ erne med en liter tank , pånær et par småfejl, så er det en rigtig fin.

Stempelkompressor Reno Køb online hos Globaltools. Har købt en kompressor med med 40L tank og 2udtag som kan køre op til 10bar, har så købt en tank ved siden af som er på 100L. Det er vel helt i orden at jeg bkobler dem sammen med slange, eller skal det være faste rør som bruges? Og kan jeg ikke montere en trykregulator på min ekstra tank , så jeg kan . Sidder og kigger efter en kompressor til værkstedet, men er blevet lidt i tvivl om hvad jeg skal vælge.

Har både fundet nogle der giver. Biler: Emner: 2Svar: 1. Jeg foretrekker stor kompressor og liten tank. Det er ikke noe problem å bruke stor tank på liten kompessor hvis meningen er å bruke mye luft på kort tid. Utover dette vil du jo ikke få noen større kapasitet på kompressoren, så når luften i det ekstra volumet er oppbrukt, er du jo tilbake på scratch.

Flowkoncept kompressor HK med liters tank. Velegnet til foderanlæg og mindre værksteder, kraftig støbejernsblok. Da jeg ofte oplever at malelysten bliver bremset inden det starter, fordi jeg har en lille kompressor uden tank , sidder jeg tit og kigger rundt på nettet efter en bedre opstilling til at sprøjte med.

Still trying to get better at filming and editing lol.