Hvad er kølepasta

Ja men skal man ikke have en cpu køler før man smøre kølepasta på ? Nogle kølere har noget creme på i forvejen, andre er der et stykke termisk tape med. Hvilken kølepasta er at fortrække? Jeg synes nemlig, jeg har læst et ste at det skulle man ikke?

Og det er minimalt hvad man får ud af køling såå. Vi vil i denne video vise tre af de mest brugte.

Ja okey vis man ser på hvad man får så er det dyrt som en bondegård men vis man ser vad man bruger så er det ikke så dyrt! Du kan eventuelt tjekke min tråd og trækabinet, hvor jeg har brugt omtalte kølepasta til grafikkort. Det er mere eller mindre en religion hvad angår kølepasta og det er svært at sætte fingeren på sandt eller falsk. Pastaen skal fordeles i et tyndt lag så varmen fra processoren lettere kan ledes over i ribberne hvor den køles af luft. Det samme gælder naturligvis for vandkøling . Hos CoolerKit finde du Danmarks største udvalg af kølepasta til CPU, grafikkort og chipset.

Du finder kun de mest populære og højtydende kølepasta i vores sortiment. Er du i tvivl om hvad der er den mest effektive måde at påføre kølepasta ? Så se vores guide til påføring af kølepaste.

Der er tale om en hvid masse, der i konsistens minder om tandpasta. Da jeg på monterede min Zalman køler brugte jeg al min kølepasta. Når du køber en Pså sidder der noget sort snaks på, det er en slags kølepasta.

Jeg er selv elektronikmekaniker og det er hvad jeg engang lærte på skolen og mine erfaringer siger det samme. Hej Jeg har netop afmont. Termisk paste forhindrer varmen i at bygge op i områder af CPU kerne , der ikke gøre fuld sømløs kontakt med frontplade på bunden af ​​ventilatoren , der hjælper sprede og kanal varme. Små udsving på overfladen ikke gør fuld kontakt mulig mellem de to børstet metal overflader. Den termiske pasta består af en yderst . Idag sidder ventilatoren bag ved køleren og suger luft ud af kabinettet vil det hjælpe på temperaturen hvis den blæser ind igennem køleren og kabinettet men hvad så med kabinet ventilatoren den blæser også luft ind vil det gå godt luften skal jo også ud af kabinettet.

Det består hovedsageligt af meget fint metal-støv og et bindemiddel. Kølepasta skulle være ganske ufarligt. Eftersom det eneste orange . Den var, som forventet, voldsomt beskidt på indersiden, men det der bekymrede mig mest, var den forfærdelige tilstand kølepastaen på blæserenheden var i – gul og hård som sten. Derfor søger jeg lidt info om kølepasta , da jeg ikke har haft med den slags at gøre i årevis snart.

Hvad er det bedste, hvorfor og hvor købes det . PC Service Center tilbyder rens af PC. Det forlænger levetiden på din computer gevaldigt. Vi fjerner støv og skidt fra blæserne så din computer kan køle.

HTC er en ikke hærdende varmeoverførselspasta, beregnet til brug som termisk grænseflade materiale.

HTC anbefales hvor effektiv og pålidelig termisk kobling af elektroniske komponerter eller en hvilken som helt anden varmeafgvelse imellem overflader er. Hva gør jeg med selve forstærkeren ? Jeg ligger den vel ikke bare ind i alt rodet inde i selve kabinettet – eller ?