Hvad er petroleum

Petroleum anvendes som brændsel og som opløsningsmiddel. Tidligere anvendtes det også i stor udstrækning til belysning. Synonymer: jordolie, kerosin, belysningspetroleum.

Lamperne holdes under opsyn. Oliepletter på betonfliser fjernes ved at hælde .

På flasken står der giftig og ætsende ikke spise. Kun det hjælper og må indtages viralt. For tre år siden kom min svigersøn på besøg. Hvis han ikke fik pengene, skulle jeg snart få at se, hvad der kom til at ske med min datter.

Da han kom hjem, hældte han petroleum ud over min datter og satte . Mit hobbyværksted har en fin nyere petroleumsovn – og det hænder også, at jeg bruger petroleum til at vaske en eller anden gammel reservedel. Men nu kan man ikke længere købe petroleum lokalt. I det hele taget er det svært at finde pr.

Skrev til et olieselskab, . Deres have erjo ikke så stor. Vi ved også, at De har indkøbt paraffin og petroleum. Tørjeg spørge, hvad De bruger det til? Jeghar aldrig købt andet petroleum , end det jeg har haft mærker til.

Martindale rynkede panden og lod hånden glide hen over sin skæggede hage, mens Ben blinkede uforstående, og Elmira protesterende mumlede: – Men Mister – jeg mener Bill – hvad skal det spørgsmål til? Da han snakkede om sine bøger, som han hældte petroleum. Denne væske sivede endog op og ødelagde solnedgangen, og hvad månens stråler angår, så formelig stank de af . Du lyver, gentog Corsario.

Han spændte revolverbæltet af, løftede det op, så alle kunne se det, og smed det på jorden, . Corsario vil kun tro, hvad han selv ser, grinede Bill. Kan du huske de små mænd jeg lavede lige efter at jeg var kommet i lære? Hvad skal det forestille?

Bedste ventede det værste. Her er til petroleum , sagde Tavs og skubbede en af sedlerne over imod hende. Næ du kan tro nej, jeg.

Søren er ked af, at han som midaldrende stadig er junkie,” sagde hun. Du tager metadon, gør du ikke? Du tager alle piller, der kommer din næse forbi, Søren. Jeg er ikke junkie mere. Er der nogen der ved om man kan købe billig petroleum til zibro ovne i tyskeland.

Eller om man kan bruge alm renset-lugtfri petroleum. Vi er kommet til den årlige test af aktuelle rieslingvine. Så snart der er lidt sødme i spil, er der for mange, der står af.

Det er dem, der har forbrugernes accept.