Jeg aer dig

Hos Dig är jag underbar. Där vågar jag stanna kvar. Kan Du ha hittat nån annan. Jag undrar om Du Hade kraft o ge Dig av. Eller mod o stanna kvar. Vågat bygga på nåt nytt.

Ty såsom HERREN fröjdade sig över dina fäder, skall han då åter fröjda sig över dig och göra dig gott, när du hör HERRENS, din Guds, röst, så att du håller hans bud och stadgar, det som är skrivet i denna lagbok, och när du vänder åter till HERREN, din Gu av allt ditt hjärta och av all din själ. Ty det bud som jag i dag . Var villig till snar förlikning med din motpart, medan du ännu är med honom på vägen, så att din motpart icke drager dig inför domaren, och domaren överlämnar dig åt rättstjänaren, och du bliver kastad i fängelse. Sannerligen säger jag dig : Du skall icke slippa ut därifrån, förrän du har betalt den yttersta skärven. Vet du jag är över dig — Ana Diaz. Og jeg vil gi dig skatter som er skjult i mørket, og rikdommer som er gjemt på lønnlige steder, så du kan vite at jeg er Herren, som kalte dig ved navn, Israels Gud.

For Jakobs, min tjeners, og for Israels, min utvalgtes skyld kalte jeg dig ved navn, gav jeg dig hedersnavn, enda du ikke kjente mig. Jeg er Herren, og det er ingen .

Og nu, så sier Herren, som skapte dig , Jakob, og som dannet dig , Israel: Frykt ikke! Jeg har gjenløst dig , kalt dig ved navn, du er min. Søgning på “ae” i Den Danske Ordbog.

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Det var også et vink fra mig til mig om, at jeg var mere end blot det der kunne ses. Jeg brugte det ikke aktivt, men havde det blot som en vished om at der er noget ” større” eller i hvert fald noget ”mere”. Det første skridt for at få observatøren i fokus hos dig , er at få adskilt tanker og følelser som to selvstændige begreber eller . Kanske är jag kär i dig.

I offered you some chocolate. You declined so sweetly and commented on my jacket It makes you look like a lumberjack, but are you man enough to wear it? My words are just c-c-c-coming out all wrong. Can someone please tell me how to pronounce the title of this wonderful Jens Lekman song?

Ty jag är HERREN, din Gu som håller dig vid din högra hand och som säger till dig : Frukta icke, jag hjälper dig. Men nu säger HERREN så, han som . Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad. Ja, underbara är dina verk, min själ vet det så väl.