Mine apps er forsvundet

Hjælp Når jeg åbner startmenuen, så er alle mine apps i højre side væk. Det er sket i dag, uden noget forvarsel. Venligst Kurt Frederiksen. Indhold i mapper i outlook. Windows Store i windows er forsvundet.

Har virket upåklageligt, indtil jeg efter scanning for uønskede cookies mm med SpyHunter og CScanner kun kunne få skrivebordet frem, startsiden manglede.

Tryk på den app , du vil installere eller aktivere. Højreklik giver nogle forslag. Har prøvet at gendanne systemet, dog . Faktisk er min hjemmeskærm efterhånden så roddet, at min primære måde at starte apps på er vis Spotlight-funktionen. Du kan gendownloade allerede købte sange, album, film, tv-udsendelser, apps , bøger og lydbøger.

Jeg har et underligt problem. Er der nogen, der har prøvet noget lignende og evt. Jeg kan ikke komme til min . Længere batterileveti mere multitasking og bedre sikkerhed.

Den kan indstilles til at . Normalt når jeg går ind i Smart Hub så kan jeg øverst vælge et punkt der hedder Samsung Apps (mener jeg) hvor jeg så kan browse og installere apps. Dette punkt er nu pludselig forsvundet og jeg ved ikke hvordan jeg får det . Artiklen fortsætter efter annoncen – Det har også vist sig, at flere producenter allerede har valgt at . Hvordan sikrer jeg mine data på Ipad´en? Med en mobil enhed som en iPa er det meget vigtigt at sikre, at du har sikkerhedskopier af dine dokumenter, musik, fotos og så. Pludselig er der ingen lyde på iPadden. Tastelyde, opladely lyde i spil.

På videoer er der. Du trykker på indstillinger (ikonet som ligner et tandhjul) I venstre side står . Klassisk skrivebord windows 10. Mit klassiske skrivebor med mine mange dokumenter er forsvundet og i stedet er der en klump win10- app ikoner. Formentlig efter automatisk opdatering.

Når jeg søger på klassisk skrivebord kommer kun noget frem, der retter sig mod Vista. Slet Mobilpendlerkort app 2. Sluk telefonen (eller luk alle åbne apps ) 3. Gendownload Mobilpendlerkort app fra .