Mini donuts maskine opskrift

Jeg elsker at shoppe på nettet, for det meste er det tøj jeg bestiller, men jeg er faldet over en super fed hjemmeside der hedder Coolstuff. Du finder opskrifterne på donuts og vafler længere nede i dette indlæg. Sådan deltager du i konkurrencen.

Nu får du også muligheden for at få fat i et lækkert Tefal Snack Collection jern. Jeg udlodder nemlig en maskine inklusiv jern. Der medfølger jern til belgisk vaffel og clubsandwich og så kan .

Her er opskriften på den lækre donut-dej, som jeg har udviklet til “Donut Maker FLIP” fra OBH Nordica. Jeg har testet apparatet, og jeg er fan. Du kan selv vinde sådan en – deltag i konkurrencen her.

Mini donuts (bagt i Donut Maker FLIP fra OBH Nordica). Ja så kunne jeg ikke vente længere, og måtte prøve en plade mere til min nye Tefal snack maskine , nemlig mini doughnuts. Min mand er dog rimelig begejstret for den første opskrift og synes de er som dem man får til morgenmadsbuffet på hoteller, men min dreng (den lille mad nyder) synes klart bedst . Fakta om KitchPro Mini Donut Maker.

Brugervenlig donutmaskine til hjemmebrug ! Da vi faktisk ikke ejer et vaffeljern, ja så måtte det jo blive det næst-bedste, mini doughnuts – og det var bestemt ikke nogen dårlig beslutning.

Opskriften er snuppet direkte. Dine doughnuts ser rigtig lækre u har købt en maskine og prøvet din opskrift. Rør mel, sukker, vanilliesukker, æg, olie og bagepulver sammen til en dej der er glat. De bagte donuts kan vendes i en blanding af kanel og sukker eller drysses med florsukker. Begge kan købes her og her.

Før vi kommer til ingredienserne, vil jeg kort komme med en disclaimer. Denne opskrift er måske ikke den sundeste opskrift , men disse mini donuts er stadig bedre end friture stegte . Man snyder og anskaffer sig en donut maker maskine fra Coolstuff lige HER. Så nu går jeg og leder efter en god anledning til at lave endnu en portion og eksperimentere endnu mere med sjove opskrifter på donuts.

Hej hvis man har en doughnuts maskine kan man så godt bare laver dem i den? Vil du dele din opskrift ? Verdens minste smultringer. Eller kan jeg kalle det for det når de ikke inneholder smult eller er kokt i det? Disse er nemlig bakt i et spesielt jern på samme måte som vafler så du trenger ikke ta ut jerngryta fra skapet.

Nu hvor jeg har helliget mig livet a la Americana, tænkte jeg, at det var yderst passende at dele denne opskrift på små hyggelige mini – donuts , som jeg lavede for noget tid siden. Med denne mini donut maskine fungerer det hele som et vaffeljern, bare til donuts. Man kan finde mange slags opskrifter med mad donuts, hvor man kan spise dem som tilbehør til aftensmaden eller blot som en hurtig snack til at tage med på farten.

Mini – donuts med honning og chokolade glace.

Delikate donuts i en overskuelig størrelse betrukket med en intens chokoladeglasur. På myTaste finder du opskrifter til mini doughnuts samt tusinder af lignende opskrifter. Her får du opskriften på hjemmelavede berlinere – du kan også bruge dejen til doughnuts , som du kan fylde med syltetøj – eller Nutella!

I julegave sidste år, fik jeg en mini – doughnuts -bagemaskine af min lillesøster, og jeg tænkte, at dette var den perfekte lejlighed til at hive den frem og bage små doughnuts til familien. Der følger en opskrift med maskinen, men den kan jeg ikke helt forenige mig me derfor valgte jeg at bruge Amos opskrift. Husk du altid kan finde opskriften, og mange flere opskrifter på hverdags ma fest ma forretter.