Miroir glaze opskrift

Miroir neutral frugt gele har flere anvendelses muligheder: Du kan lune den ganske let og pensle den hen over dine frugttærter. Det bevirker at frugten ikke oxyderer (og bliver brunlig). Du kan også tilføre den i en glaze opskrift , som de fx gør i den store bagedyst.

HUSK dog følgende, da der er nogle enkelte faldgrubber:. Det her er mit første forsøg med mirror glaze og som altid når jeg prøver noget nyt , så deler jeg mit første forsøg her på bloggen.

Dette indlæg omhandler mirror glazen, så I får ikke en decideret opskrift på selve kagen i denne omgang, men jeg kan fortælle at den bestod af en hindbærmousse og en . Glaze lagkage bliver til disco-børnevenlig-fest-lagkage. Min glaze lagkage fra i fredags, var en video alene på teknikken bag en marmoreret glaze , men I skal da ikke synes for en lille lyn video på pynten. I kan finde opskriften på selve glaze lagkagen her, og videoen finder I naturligvis på min.

Lady Fruit Miroir til at lave glaze på kager i bedste bagedyst stil. Se evt opskrifter under den store bagedyst på dr´s hjemmeside. Der kan tilsættes pastafarve.

For et flottere resultat bør kagen være frossen, når man kommer glazen på.

Da min mor havde fødselsdag først i januar, skulle hun selvfølgelig fejres med en omgang kage. Jeg har længe været fascineret af de spejlblanke kager med mirror glaze , som efterhånden er blevet ret populære. Dog synes jeg at mange opskrifter virker en smule mere komplicerede end nødvendigt, eller at . VELKOMMEN til min første video i min GLAZE SERIE 🙂 Min første kage i en række af en.

Hindbær mousse med glaze : Lav en lækker mousse kage med hindbær og overtræk den med en spejlblank, rød glaze. Se de lækre opskrifter fra Dr. Hvor køber man Miroir Glace ? Men nu har vi den, for jo flere børn i køkkenet jo bedre, og hvem siger glazekager kun er for voksne? I Den Store Bagedyst på DR. Jeg kan fornemme at jeg ikke er den eneste som er svært begejstret for spider glaze , så derfor kommer der her en opskrift på min Baileys kage med.

Her bringer jeg min version af en elegant kage til valentines dag eventuelt. Har du nogensinde tænkt på, hvordan man laver de der super flotte kager med en helt blank og skinnende overflade i alle mulige farver? Så læs med her hvor jeg giver opskrift på mirror glaze og en masse tips – og selvom det ser rigtig kompliceret u så er det faktisk ikke helt så svært. Den er faktisk ret nem denne her opskrift , der skal bare lige tage nogle ting som man skal gøre før den opskrift lykkes.

Kagen skal være fuldstændig glat på ydersiderne, du vil kunne se hver . Følg nedenstående opskrift til punkt og prikke, og du ender med nogle lækre og ikke mindst smukke kager, som du kan imponere dine gæster med.

Gelatinen sættes i blød. Denne portion er fin til kager fra til cm. Miroir er spejl på fransk og det er hvad dette kan, lave en så blank overflade på din kage at du kan spejle dig i den.

Der findes mange opskrifter på Glaze , men at bruge denne er den sikre. Glazen gør den stærk så du kan hælde den udover din frosne eller meget kolde kage og den kan holde til det. Hindbærherligheder som gemmer på en svampet browniebun hindbærmousse, en overraskelse i midten og en smuk og spejlblank glaze.

Lækker opskrift på gammeldags æblekage med makroner og flødeskum – en kendt og elsket klassiker fra mormor-køkkenet som laves med ganske få . Den nyeste trend inden for desserter og kager er med sikkerhed: Mirror Glaze.