Motorolie 10w40 lidl

Nou dat is inderdaad een goed onderbouwd onderzoek. Ik gooi emperol 10Win mijn emomdat het de enige synthetische 10Wolie is die ik hier in de buurt kan vinden. En hij lijkt zijn werk prima te doen, ook op Zandvoort en Zolder ronde na ronde geen abnormale temperatuurverhoging waar te . De olie van Aldi of Lidl voldoet aan de minium eisen, het mag maar.

W4 10W, 15Wetc etc etc. Dat is dus bijna €per liter!

Omdat ik haast ha heb ik niet op de prijs gelet. Deze prijs stond ook niet vermeld op de bus of het schap in de Esso shop Vika) Later besefte ik p. Na de garantieperiode vervang ik normaal gesproken geen motorolie meer en vul alleen de goedkoopste genormeerde olie. Meestal van Aldi of Lidl.

Op de motoren was en is niets aan te . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont motorolie folder aanbieding bij Lidl – details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, .

Ik zag bij de lidl liter olie staan 15w-voor een prijs van euro. Nu was ik nieuwsgierig of de motor van mij die normaal op 10w-rijdt maar zich ook op 20w-keurig gedraagt ook op de bovenstaande kan rijden. Re: Wmotorolie 15Wvan Lidl.

Gebruik alleen de voorgeschreven 10Wdie slechts in aanbiedingsgevallen verkrijgbaar is bij de Lidl. Halfords Huismerk motorolie aanbieding. Turbo 20VT, De Kroon 10Wmotorolie.

Ik heb zelf in mijn Passat 1. Daihatsu Cuore, Toyota Starlet, Mazda 62 Volvo 9turbo ) ging gewoon de half synthetische olie van de Lidl of Action. Moest toevallig vanmiddag even bij de Gamma zijn en zag dat ze er motorolie van het huismerk verkochten, maar ook Valvoline. Nou heb ik er verder geen verstand van, maar zit er nou verschil in 5Wof 10Wvan de Gamma of die van Valvoline, los van het prijsverschil.

Motorolie , branford 10w-, ltr. Tilføj til indkøbsseddel. Ik gebruik normaliter Motorex en die kost me 1per liter. Tilbud og prissammenligning på branford 5w-4 . Nu zijn mijn ervaringen gemiddeld met Lidl producten én Wproducten zeker niet slecht, maar iemand ervaring met deze motorolie ? Toen had je 10W-of een 20W-olie en kon je kiezen voor synthetische of minerale olie.

En als het een niet goed genoeg en het ander te duur was, dan koos je voor een halfsyntheet. Dat laatste is nog steeds zo, maar er zijn nu veel meer viscositeiten en er staat een compleet cryptogram aan specificaties achterop.