Omregning af strikkeopskrifter

Problemer til for at løses. Kontroller dog først, hvor problemet ligger. Det allervigtigste før du går i gang med et nyt strikketøj, er en prøve af strikkefastheden. Lisa Risager Jeg kombinerer arbejdet som webudvikler med en masse strikkerelaterede aktiviteter: design og udarbejdelse af strikkeopskrifter samt redigering og oversættelse af andre designeres opskrifter.

Dette kan være nyttigt, når du skal regne dig frem til længder og andet undervejs i en strikkeopskrift.

Har du brug for omregning mellem forskellige måleenheder, skal du kigge forbi . Nordiske strikkeblogge . Hejsa Jeg har fundet en opskrift på en rigtig lækker trøje som jeg godt kunne tænke mig at strikke til min søn. Men hvis jeg skal bruge det garn der er i op. Pindemål, strikkefasthedsskabelon og kalkulator til beregning af maskeantal, alt samlet i ét.

Den bruges, når man har lavet en strikkeprøve – og herefter skal beregne, hvor mange masker og rækker man skal bruge til det pågældende projekt. Man lægger simpelthen rammen over strikkeprøven ( se billedet ) – her kan man så .

Så blyant, papir og lommeregner blev fundet frem. For at få overvidden skulle jeg i følge opskriften slutte med 2masker til kroppen, når ærmer og krop deles. Med min strikkefasthed skal jeg ende med 2masker – det . Alternativt kan du bare bruge den strikkefasthed du får ved at bruge en tyndere pind og så omregne alle maskeantal i opskriften. Det har jeg før gjort med succes , men jeg ved ikke, om det virker hver gang eller om jeg har været heldig. Dvs hvis der er angivet en strikkefasthed på masker og du strikker . Mål eller Gauge som det også kaldes en del steder i dag, betyder det samme.

Det er vigtigt at måle det som du hækler eller strikker, men det er ikke alt du behøver at måle. Som med Fakta er alle opskrifter rykket til kvickly. Find linket længere nede.

Dejlig, blø tætsiddende trøje i uld med glimmereffekt. Hvis du leder efter opskrifter. Klædelige raglanindtagning med sadelskuldre. Det er ikke svært at omregne opskriften til større str. Ved decimaltal skal benyttes punktum i stedet for komma – beklager.

I fritiden slapper jeg af med husmoderlige sysler som strik, syning, madlavning og bagning mm.

Foto af Trøje i Angotweed med . This Pin was discovered by Merete Holm. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Efter at have trevlet op et utal af gange, efter at have brudt mit hoved med omregning af strikkefasthed til hæklefasthe er jeg nu færdig med en hæklet udgave at den stribede djævlehue… To stinking cute! Little Lamby Knits: Union Suit Pattern Release. Biler – Cars by Hanne Thorsen – NikolajGarn.

Følger du en amerikansk eller engelsk strikkeopskrift , så vil du måske blive forvirret over den angivne pindestørrelse. Strikkepinde størrelser – Omregning. I USA og England bruger de nemlig nogle andre størrelser, end vi er vant til. Såfremt du vælger at bruge en amerikansk eller engelsk strikkeopskrift , så skal du være . Citat Oprindeligt indsendt af supersine6Se meddelelser.

Størrelsen er indikeret i mm. Husk dog altid på din strikkefasthed. Det er blevet til to veste til min søn på mdr og til min 3-årige pige (den kostede lidt sved på panden at omregne ). Post endelig flere detaljerede, trin for.

SÅ fin:) Alle strikkeopskrifter burde være så nøje illustrerede og vel forklarede som denne – skriv en bog! Jeg søger oversættelse af en amerikansk strikkeopskrift ,og fandt din side. Increase betyder udtag,jeg har selv taget fejl engang.