Speedometer viser for meget

I samtlige biler viser speedometeret forkert. VW har de største afvigelser på op til pct. Renault Scenic med digitalt speedometer er mindst upræcis med en afvigelse på pct.

For alle biler gælder det, at speedometerne konsekvent viser for meget – du kører altså med en lavere hastighe end du tror. Det viser en måling, hvilkenbil.

Alle biler viser for meget. Jeg har det problem at mit speedometer viser ca for meget. Den rigtige fart er målt med forskellige gps´er. Begge gps´er viste rigtig på min tidligere Mondeo. Spørgsmålet er om man der kan gøres noget så speedometeret kommer til at vise rigtigt . Hos FDM bekræfter afdelingsleder for teknisk rådgivning, Jørgen Jørgensen, at man skal regne med en vis fejlvisning på sit speedometer.

Stort set alle speedometre viser for meget – typisk 5-procent.

Ifølge EU-regler er det lovligt, for speedometre må have en fejlvisning på helt op til 10 . Andre forumemner med Indstille speedometer efter. Din bils speedometer viser forkert. Test: Næsten alle speedometre viser forkert – TV nyheder.

Dit speedometer viser næsten helt sikkert forkert, viser ny test. Det er det norske fagblad Vi Menn Bil Top Gear, der har testet 3forskellige nye biler med meget præcist måleudstyr. Biler solgt i Europa må ifølge internationale regler ikke have speedometre, der viser en lavere fart end den reelle. Hej, Jeg oplever, eller rettet har oplevet længe, at mit speedometer viser alt alt for meget , når jeg f. For eksempel viste min Ford Mondeo ca. Mine dæk har nu kørt ca.

Man kan selv måle sit speedometers nøjagtighed. Det er meget almindeligt, at de viser omkring pct. Kun i ganske få biler viser speedometret den præcise fart. Når speedometre er justeret til at vise lidt for meget , skyldes det, at bilfabrikanterne har indbygget en sikkerhedsmargin.

Et speedometer må hellere vise lidt . Mit speedo viser nok en for meget når jeg kommer over de 140.

Er det mit speedometer som der er noget galt. Nu er veg ved og blive vild. Nogen der har prøvet og f. Hej er der andre herinde som oplever at jeres speedometer viser for meget ? Jeg har målt med både GPS og ved de fartmålere der ofte står i vejsiden rundt omkring. Kan man justere sit speedometer på bilen.

Skrevet af: carsten j – 30. Og ja har prøvet andre gps`er så det burde passe. Jeg tror at næsten alle indbyggede speedometre er sat sådan, da man så ikke efterfølgende kan kræve bilfabrikanten til ansvar, ved evt.

Viser din nye bils speedometer ikke ca.