Store kabeltromler i træ

Find Kabeltromle på GulogGratis. Køb, salg og leje af nyt og brugt:. Bordpladen er fra en kabeltromle , og foden er lavet af træ -paller. Er brugt som sofabord hos mig, . Se det store udvalg af nyt og brugt boliginteriør.

Annoncører i hele Danmark.

Hey er der nogen herinde der ved hvor man kan rende over sådan en kabeltromle af de helt store. Køb og spar penge på GulogGratis. Sådan en trætromle på 2. Ja, måske er det lærk, eller også er det giftigt, imprægneret træ lige som paller. Hvis det er til et havebord ville jeg nok tænke mig om 2-gange.

Søger stor Kabeltromle ifb. Rustik bord til stueboligen og ungdomshyblen. Kan leveres med hjul med .

Kabeltromle – Nibe – Kabeltromle , Stor kabeltromle velegnet som bor havebord eller måske som. Beskrivelse af varen: Kabeltromle , Stor kabeltromle velegnet som bor havebord eller måske som butiksinventar. Klokken 15:5 søndag d. Danmarks bedste tilbu find den rigtige kabeltromler pris, samt masser af andre gode tilbud lige her!

Klik her ind og se mere! Objektet sælges kun til virksomheder. Diverse kabeltromler af træ. Se den vedhæftede pdf for yderligere oplysninger. Køber skal selv sørge for læsning og afhentning . Min far arbejder for TDC og har gjort det hele mit liv.

Jeg tror ikke jeg kan tælle på to fingre, hvor mange gange jeg har leget på kabeltromler ud foran diverse centraler – det var selvfølgelig de helt store af slagsen, så der var noget spænding i det. Den gang tænkte jeg jo ikke videre . Love the upcycled chair! Her kan du blandt andet finde dit nye sofabor spisebord og meget mere.

Olivers forældre har et kabelfirma, og derfor begyndte de for et års tid siden at designe borde af gamle kabeltromler. Se billederne: Masser af træ på Formland 02. Nedgang i regnskabet – men stor optimisme.